Tävling Sagaform Spectra

5. september 2011

En alldeles underbar serie från Sagaform! Nu kan du tävla om de 4 dricksglasen samt karaffen i färgskalan lila. För att tävla kikar du i Sagaforms online höstkatalog och talar om vilken som är din favorit ur höst/vinter sortimentet. Tala även om varför just du ska vinna delar utav serien Spectra, som tävlingen handlar om. Tävlingen pågår fram till och med fredag 9/9 kl 15.00. Lycka till!

Sagaforms monter var det första man möttes av när man gick in i B-hallen på Formex, i montern stod duktiga Anna Carin Wiktorsson. Det är Anna Carin som tillsammans med Sagaform har formgett glasserien Spectra.

Kommentarer

2011-09-06 19:20:22 #

Min favorit är x-mas serien med glöggmuggar och skål. Allt i spectraserien är också väldigt fint. Som nyinflyttad student vore det inte fel att vinna lite vackra glas att få plocka fram ur mitt framtida vitrinskåp när jag får besök!

elin Sweden | Reply

2011-09-06 19:55:13 #

Självklar favorit ur höstsortimentet: Tubelight Ljuslykta.
Jag vill vinna för att jag är kär. Jag är kär i de där små söta glasen. För de skulle liva upp i mitt tomma köksskåp. Och jag tänker bjuda på höstig äppeljuice i dem!

Maria Sweden | Reply

2011-09-06 22:23:29 #

Min favorit är vin glasen Rockin i lila, jätte fin serie. Jag skulle vilja vinna för jag tycker karaffen var jätte fin!

Malin Sweden | Reply

2011-09-07 04:15:26 #

Jag gillar serien season och då speciellt skålen.

Jag behöver lite mer snyggt porslin att ha framme på min nyuppsatta hylla i köket. Dessa färgglada glas skulle passa perfekt & liva upp lite i mitt annars rätt så färglösa kök.

jenny Sweden | Reply

2011-09-08 06:05:28 #

Som fattig student där hela studiebidraget går åt till att pendla mellan Stockholm och Eskilstuna varje dag är det just nu en omöjlighet för mig att investera i den fina serien Spectra. (det är absolut inge synd om mig, för jag gör något jag verkligen vill) men det innebär att jag verkligen måste vända på varje slant jag har.
Min absoluta favorit är den vackra blå karaffen som jag såg på Formex och föll verkligen pladask för den.
Önskar dig en bra kväll nu
/Helena

Mormorsglamour Sweden | Reply

2011-09-08 07:59:20 #

Åhå! Har verkligen spanat in dessa glas, och nu kan man vinna dom! Hurra! Vinglasen i lila färgskalan ur spectra-serien är helt klart min höstfavorit. Färgerna och den lekfulla formen får vilken ung dam som helst att känna lycka över att få inta dryck i dessa underbara glas. Så vackra!
Tack Pernilla för en inspirerande blogg!

Fanny Sweden | Reply

2011-09-08 08:36:52 #

Jag har alltid gillat sagaforms kryddkrukor, drömt om att den gången jag får ett eget kök så ska jag odla goda färska kryddor! Nu ska jag snart få mitt eget kök i min första lägenhet och de där fina glasen skulle passa finfint!

Linn Sweden | Reply

2011-09-08 08:45:16 #

Hejsan! Min absoluuuuuta favorit om jag nu måste välja något (allt är sjukt fint) är ju solklart vinglasen från serien Spectra! Ren konst i mina ögon. Blev helt förälskad i färgerna och designen...

Jag hoppas att jag vinner så sambon kan låta mig få skaffa mitt efterlängtade vitrinskåp (vi har inget fin porslin och då tycker han det är onödigt med ett) för karaffen och glasen måste synas! Skulle bli så fint och jag skulle bli så lycklig. Och lägenheten skulle få sig en färgklick!

Mvh Emelie

Emelie Granström Sweden | Reply

2011-09-08 08:48:35 #

Jag har lite svårt för lila....så får vara med och tävla nästa gång istället ;) Smile

Jennie Beventorp Sweden | Reply

2011-09-09 07:26:42 #

Hej!

Min favorit i vinterkollektionen är faktiskt spectra serien!
Jag ser framför mig att jag äntligen slipper skämmas när jag tar fram porslinet. När jag nu kan ta hem mina vänner och bjuda igen för alla middagar, vinkvällar och fikastunder jag fått hemma hos dem. Jag skulle gärna vilja vinna ett par klappstolar för dem att sitta på också, men vi börjar med karaff och glas.

/ Sofie

Ps. jag kan sjunga också ds.

Sofie Hellqvist Sweden | Reply

2011-09-09 17:12:12 #

Älskar Sagaforms knivlist i ek.  Har länge sökt en snygg sådan, nu är lyckan total. Nu när hösten smyger sig på vore det underbart att förgylla köksbordet med dessa lila bedårande skapelser från Sagaform! Tack för en framgångs saga.../ Therese

Therese westerdahl Sweden | Reply

2011-09-09 22:22:41 #

Favoriten i höstkatalogen är självklart de lila vinglasen i serien Spectra!
Som att sitta i ett rosaskimrande smyckeskrin drickandes vin och skvallrandes med väninnorna – det roligaste man kan ägna sig åt!
De färgade dricksglasen livar ju dessutom upp eventuella ofärgade vinglas man redan har.
Mina väninnor tycker dock att jag är lite för förtjust i vinglas och har gett mig köpförbud på fler glas, men de inte har inte sagt någonting om att jag inte får vinna glas…

Pernilla Henriksson Sweden | Reply

2011-09-10 00:04:01 #

Jag vill vara med och tävla. Smile

Min favorit är glasen som man kan tävla om. Tycker att formen på dem är fin.

Jag vill vinna för att jag gärna vill ha lite mer färg hemma nu i höst att duka med.

/Veera

Veera Sweden | Reply

2011-09-28 19:40:26 #

Jag älskar dom munblåsta Spectra vinglasen med dom härliga varma färgerna och vackra formerna. Om jag vinner karaffen och dricksglasen kommer jag köpa till vinglasen och bjuda på  en snyggt dukad höstmiddag.

Tack för mig.
Jessica

Jessica Stafström Sweden | Reply

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)


  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
LoadingHäng med oss på Instagram @plazainterior


Bloggar


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat