I butik nu

NR 09 2014

  • Novapriset 2014
  • 43 sköna soffor
  • Vi utser årets bästa design
  • Special: Badrum
  • Kaminer & kakelugna

CHAMPAGNE OCH TRÄDKLÄTTRING

Så var det dags att gå tillbaka till vardagen. Deppigt tänker ni. Men inte. För vardagen är ju livet och då vore ju livet deppigt. Det här numret är lite av en påminnelse om vad vardagen kan vara. Vi hälsar på hemma hos vår ad Josefin Tolstoy. Hon och hennes man ville ta med sig det där rogivande lugnet som du får från ditt fritidshus in i vardagen. Så de byggde sitt drömhus på landet utanför Uppsala. Deras barn plockar svamp, hälsar på kossorna och klättrar i träd efter förskolan. Ni får även träffa en annan sorts livskonstnär, Anna Svensson, som bara har champagne och ost i kylen. För henne verkar det inte finnas några gränser mellan vardag och helg.

Susanne Liljenberg, grundare till butikskedjan Granit, berättar om sin kärlek till det enkla livet. För henne handlar det om att vara organiserad och att var sak har sin plats. Jag visste inte att jag behövde en kärleks-låda men inser efter att ha läst Susannes tips att det finns en låda för allt, och kärleks-lådan låter bäst av dem alla.

Jag suger helt enkelt åt mig alla knep för att få de där sakerna som vi oftast förknippar med vardagen, som matlagning och städning, att ta mindre plats och på så sätt kunna förknippa vardagen lika mycket med champagne och trädklättring. Man behöver ju lite av varje. Ett bra badrum är ett annat sätt att få guldkant på vardagen. Det är ändå där man både börjar och slutar sin dag. Går du i renoveringstankar bjuder vår Badrumsspecial på massor av fin inspiration. Där finns också fina köptips för dig som bara vill göra små förändringar.

Trevlig läsning!

Louisa Hammarbäck
Chefredaktör

"Häng med oss på Instagram @plazainterior

Bloggar


Redaktionsbloggen

På redaktionsbloggen får du följa med Plaza Interiörs medarbetare läs mer...


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...