I dagens huvud

25. oktober 2016

Fick möjlighet att testa på städprodukterna Pure effect, efter att nu använt produkterna några veckor tänker jag tala om att Ajax blir kastad ur lådan som full flaska. Detta luktar inte, utan bara gör rent. Jag älskar att torka och spraya, städning ger mig lugn och ro. 

Drömmig höstkofta från H&M trend

Lilleman fyller 1 och jag letar presenter åt både honom och hans 3 åriga syster. Jag har kommit en bit påväg och tänkte tipsa er om mina favoritideer, det kommer ju en jul ganska snart dessutom. Nu är det så att jag känner att jag vill köpa sådant som nyttjas och en sådan här myspöl från NG baby står så högt upp på listan. Barnen älskar att slänga sig ner med huvudet före i den varianten förskolan har. 

Familjen igelkott från Maileg ska jag unna honom. Dom är så söta, det blir inte 100 gosedjur, utan en familj på 3. Hur underbara, skulle jag haft dom på min lista kanske? Haha. Finns bl.a. här.

Jag har haft problem med hyn sedan August kom, nu har jag precis startat med dessa från Esse skincare och håller mina tummar och tår. Någon mer som testat? 

På Formex sprang jag in i montern till danska Zone Denmark och blev förtjust i deras toalettprodukter. 

I övrigt är det dags för mig att avrunda min föräldraledighet och dra igång med jobb på heltid. Spännande och vemodigt på samma gång. Tur att man gillar det man gör! 

Hemma hos oss

7. oktober 2016

Jag vet inte om ni redan sett det, men jag välkomnade Matilda och Natalie från Babes in boyland hem hit. Dom har en katergori som heter "kreativa möten" på sin blogg och därunder hamnade vår lilla träff med bilder och intervju. Nu sätter jag mig med en kopp kaffe sa jag, fota som ni vill. Och så fick det bli, fint blev resultatet tycker jag. 

Kika in hos tjejerna för hela intervjun med bilder.

Americana news

6. oktober 2016

Stötte på montern på Formex, men hade nästan glömt bort hur fina kopparna var när det idag damp ner ett mail i inboxen. Crow Canyon Home heter företaget och produkterna kommer säljas lite här och var inom kort. 

Finns även i blått och rött och produkterna är i emalj. Perfekt säger jag, som oftast intar kaffet på språng. En kopp står ofta och svajar någonstans, på trappräcket eller sandlådekanten. Pjuuuh!

Thaisallad beställd

4. oktober 2016

Efter önskemål på instagram kommer här receptet på "thaisalladen" jag la upp. 

Använd ett stort fat att servera salladen på. 

Marinad:

4 vitlöksklyftor

1 dl soja

1/2 dl vatten

2 msk socker

2 msk vitvinsvinäger

2 msk sesamolja

2 krm sambalolek

2 msk ingefära

Skär 1 kg kycklingfile i bitar och stek. Lägg sedan kycklingen i den färdigblandade marinaden. Lägg en salladsbädd med romansallad, 2 stycken gurkor (i bitar), 2 stycken mango, 2 advocado. Häll sedan kycklingen med marinad över alltihop. Serveras med jasminris.  

Lillagunga

6. september 2016

När jag fick chansen till ett samarbete med företaget LILLAGUNGA kändes det jättekul! Lillagunga har sin bas i Finland och grundades av Anton Stenfors som till en början önskade en snygg kvalitetsgunga åt sina barn.

Lillagunga ger möjlighet till aktivitet i hemmet för stora och små. Hos oss, just nu mest för den lilla 3 åringen. Att främja rörelse och lek känns bra i min mage. Det finns tre olika sorters gungor (så att hela familjen kan gunga sig genom livet) och så ringarna som jag visar här.  

Det är inte lätt att fota någon som bara vill "hänga och klänga" som hon själv säger. 

Ringarna är i ek och känns oerhört gedigna och välgjorda. 

Här läser du mer om hur monteringen av ringarna ska gå till. Det ska bland annat finnas tillräckligt mycket utrymme på sidorna och självklart monteras på ett säkert vis i taket. I framtiden får vi nog möblera om ytterligare, men i 3 års ålder blir det precis lagom mycket sving för att vardagsrummet ska fungera. 

Håll nu utkik på min INSTAGRAM (@pernillaplazainterior) för TÄVLA om ett eget par ringar. Från och med tisdag 5/9-16. Du hittar även Lillagunga på instagram (@lillagunga) och på Facebook.

Häng med oss på Instagram @plazainterior


Bloggar


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat