Inte kul jämt...

22. september 2014

Det är inte bara kul att renovera, det ska gudarna veta. I fredagskväll grät jag till och med en skvätt, av utmattning och ilska. Det är som sagt inte lätt att få till tid till fix med en liten i byxbenet (älskar att ha henne i byxbenet för hon är en riktigt go prick nu), men så hade jag jobbat med att plasta av en dörr, slipat, fixat och målat den. När vi äntligen sulle hänga dit den 22.00 på fredag kväll står det klart att jag målat en dörr som inte hör hemma någon annanstans än på tippen. Nej, nu droppar vi den historien. Dörrarna är målade och imorgon hängs dom på. 

Idag har det regnat grått utanför, så vi tände ljus. 

Jag har hunnit börja drömma om Floras rum. Rabarber, guld och silke - mums! 

Nytt från Holmegaard

16. september 2014

Den här nyheten från Holmegaard landande just i mailkorgen, jag såg den på Formex. Själv har jag ljusstaken som jag använder flitigt, himla fin mix med läderbanden och glaset. 

Nu ska vi sticka iväg och köpa plankgolv här, sovrumsgolvet gick tyvärr inte att slipa till. Sedan ska jag grotta ner mig i Alcros kulörer inför väggmåning av sovrummet. Jag är inte alls säker på hur jag vill ha det, jo mysigt och enkelt. Jag tror på ett ganska ljust sovrum. Jag behöver inte ett mörkt för att sova gott sedan Flora kom vill jag lova haha. Här bloggar Frida om lite Alcro nyhter idag såg jag.

En dimmig torsdagsmorgon

11. september 2014

Mitt senaste loppisfynd. Har verkligen bestämt mig för att bara köpa sådant jag absolut vill ha, MÅSTE HA. Ingenting för att det bara kostar 5 kronor, det gör en god chokladboll på Ikea också haha. Jag är jättenöjd med vår nya plädförvaring.

Nu är det inte många blommor som fortfarande blommar i trädgården, men dessa fann jag igår. 

Jag gick loss på Indiskas 20 kronorsställ häromdagen, så mycket fint där just nu förresten. 

Det här räddade jag idag, från skroten. Rör från våran gamla varmvattensberedare, jag har lovat mig själv att göra något kul utav det. Det är svårt det här med att både blogga och instagramma tycker jag, känns lite som det äter upp varandra? Det är klart, i bloggen får man med lite mer text. Känner mig dock inte riktigt som någon riktig författare. Hmm.

Ha en fin dag! Ps. I helgen drar renoveringen av sovrum igång! 

Fabel - Photwall

9. september 2014

Photowall lanserar en ny tapetkollektion för barn, Fabel. Urgullig! Formgiven av Ingela P Arrhenius. Kollektionen innehåller 8 fantasifulla motiv, alla med djur i. Jag är ju i tapetletarträsket inför Floras rum och det finns bara så mycket fint! 

Kids kids kids

9. september 2014

Såhär fint bor Simon hemma hos Erica Hörberg.

Lycklig den unge som har en sådan stol ;)

Älskar sprattelgubben på klockan, ja så mycket att jag vill kopiera rakt av! Men för mycket kopiering får man passa sig för, det är ju så härligt med unika hem.


"Häng med oss på Instagram @plazainterior

Bloggar


Redaktionsbloggen

På redaktionsbloggen får du följa med Plaza Interiörs medarbetare läs mer...


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat