Till bords

8. februari 2016

I veckan monterade jag ihop August stol, från Stokke, vi hade aldrig någon babyinsats till Flora, men det känns så himla fint att låta honom sitta med vid bordet och titta på den underhållningen. För ja, en tvååring står för underhållning, tro mig! Ser ni, det ser nästan ut som vårsolen tittar in. 

Och precis likt den oerhört populära tripptrapp stolen kan han växa med den här stokke steps varianten. Benen finns i två färger, det här är den mörka varianten. Det ekar tomt på väggen därbakom, både jag och min sambo letar efter den rätta tavlan, stor ska den vara också. Jag önskar att vi hade tagit någon riktigt fin bild på någon av våra resor i Asien. 

Keramik

4. februari 2016

Åh vad jag önskar att jag hade en egen liten ateljé på tomten med keramikugn med mera. Jag vet inte om jag kan, men jag skulle ju kunna lära mig. Det skulle vara en alldeles utmärkt hobby. Föll för dom här kopparna från Anthropologie.

Marnelly baby

24. januari 2016

Att jag är i ett babyrus är väl inte så konstigt kanske och det blev en del sådan spaning på Formex mässan (plus en hel del annat). Här är lilla August säng bäddad i nytt från Marnelly , i 100 % ekologisk bomullspercale. Korten kommer från Morten Loefberg.

August sover såklart fortfarande inne hos oss, men nu är hans rum i renoveringstagen, det blir snedtak och ett ganska rymligt rum faktiskt. Tur, för jag har massor av planer. 

Granit + Smålands skinnmanufaktur & Formbruket

12. januari 2016

Ett nytt spännande samarbete lanseras den 28 januari, du hittar produkterna i utvalda Granitbutiker. Som vanligt trillar jag alltid dit när det kommer till produkter med skinndetaljer. 

Triss i ljusstakar

30. december 2015

Triss i önskningar från Artelleriet. Jag ska bli bättre på att köpa färre, men värre. Sedan barnen kom in i livet blir det så otroligt mycket saker överallt ändå, nu vill jag bara rensa ut och minimera antalet saker. Men istället unna mig något jag verkligen vill ha. 

Häng med oss på Instagram @plazainterior


Bloggar


Redaktionsbloggen

På redaktionsbloggen får du följa med Plaza Interiörs medarbetare läs mer...


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat